Waarom zijn sommige mensen fan van fotografie, maar staan ze zelf niet graag op foto?

Ah ja, de mysterieuze wezens die graag foto’s maken maar zelf nooit op de foto willen staan. Het lijkt wel alsof ze denken dat de camera hun ziel steelt! Maar laten we niet te snel oordelen – er kunnen goede redenen zijn waarom sommige mensen liever achter de lens dan ervoor staan.

Sommige mensen voelen zich ongemakkelijk bij het idee dat hun afbeelding voor altijd vastligt op film of in digitale vorm. Ze maken zich zorgen dat ze misschien een lelijke grimas hebben getrokken of dat hun haar niet goed zit. Ze willen niet dat hun toekomstige zelf zich belachelijk maakt.

Maar wat als er een andere reden is voor deze mysterieuze camera-shy types? Misschien zijn ze wel geheime spionnen of undercoveragenten die hun identiteit koste wat kost moeten beschermen. Ze zijn op hun hoede voor elke camera, want ze weten dat hun vijanden overal kunnen zijn. Of misschien zijn ze wel superhelden die hun geheime identiteit koste wat kost moeten beschermen. We hebben tenslotte allemaal wel eens een superheld gezien die zijn masker afzet in een moment van zwakte, en dat is gewoon geen optie.

Dus, laten we de mensen die liever achter de camera dan ervoor staan niet te snel veroordelen. Misschien is het gewoon een kwestie van persoonlijke voorkeur, of misschien hebben ze wel een geheime identiteit die ze moeten beschermen!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *